• Lunch & diner

    Surinaamse broodjes, tosti's en baquettes. Voor een heerlijke lunch ben je bij ons aan het goede adres. Met een lekkere smoothie, een sapje of gewoon wat fris is je maaltijd compleet. 's Avonds een hapje komen eten? Dat kan! Wij bezorgen jouw maaltijd ook thuis als je dat liever hebt.

    Lees meer 
  • Chocolaterie & giftshop

    Wie wordt er nou niet blij van heerlijke chocola? De bonbons van Leonidas zijn om je vingers bij af te likken. In onze chocolaterie vind je er een heleboel. Op zoek naar een cadeautje? Stel zelf een leuk pakketje samen en wij pakken het leuk voor je in! Vier je jouw feestje graag bij ons? Leuk! Dat kan met een High Tea.

    Lees meer 
  • Koffie & thee

    In ons café kun je kiezen uit 90 soorten thee. Ben je enthousiast over een smaak? Wij verkopen onze thee ook. Drink je liever koffie? Wij schenken graag een heerlijk vers kopje koffie voor jou in. Neem er een gebakje van Koekela of een chocolademuffin bij en jouw dag kan niet meer stuk.

    Lees meer 

Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn op maandag open van 12.00 tot 18.00, op dinsdag van 09.30 tot 18.00, op donderdag en vrijdag van 09.30 tot 19.00 uur. Op zaterdag van 09.30 tot 17.00 en op zondag van 11.00 tot 17.00. Wij zijn op woensdag gesloten.

Waar zijn jullie te vinden?

Wij zijn gevestigd aan de Julianastraat 57 in het centrum van Rhoon. Je kan bij ons voor de deur gratis parkeren. Je vindt in onze omgeving genoeg leuke winkels waar je even een kijkje kan nemen.

Bezorgen jullie ook aan huis? 

Ja. Je kunt ons vinden op Thuisbezorgd of op onze site bestellen.

Zijn jullie een lunchroom, eetcafe of een winkel?

Eigenlijk alledrie. Aan de ene kant kan je terecht voor een lekker hapje en een drankje, zowel voor de lunch als voor het diner. En aan de andere kant hebben wij een chocolaterie waar we bonbons van Leonidas, 90 soorten thee, diverse soorten koffie en cadeaupakketten verkopen. Voor ieder wat wils dus!

Verkopen jullie ook cadeautjes?

Die verkopen wij ook. In onze winkel vind je allerlei producten die je cadeau kan geven (of leuk voor jezelf). Van cadeaupakketten met theemokken en een lekkere thee tot chocoladebonbons die leuk zijn ingepakt. Ook hebben wij mooie waterflessen, accessoires voor in de keuken en nog veel meer. Kom gerust eens langs in onze winkel om een kijkje te nemen.

Kan ik een feestje bij jullie houden?

Dat kan, gezellig! Onze high-tea wordt vaak gereserveerd voor een feestje zoals een verjaardag, een babyshower of een teamuitje. Meer informatie over de high-tea kun je hier vinden.